Sari la conținut
admin

Regulament Forum!

Postări Recomandate

1. Nu aveti voie sa faceti reclama altor servere/comunitati.
2. Daca reclama este facuta in mod abuziv, deranjator, cu scopul de a atrage jucatorii pe un alt server, atunci se pedepseste, indiferent de metoda de promovare folosita.
(Sanctiune:  Ban)
3. Nu aveti voie sa abuzati de CAPS LOCK. La cel mult 3 cuvinte scrise cu caps se intelege, dar de la 4 cuvinte in sus sunteti sanctionati.(Sanctiune: se poate ajunge pana la BAN)
4. Nu aveti voie sa jigniti, injurati, sa va bateti jocsi sa cauzati certuri atat pe forum cat si pe chat-ul public. Sunt sanctionate inclusiv prescurtarile cu conotatie vulgara si chiar si cenzura. Nu conteaza ca cenzurati, se acorda mute fiindca tot se intelege ce transmite mesajul. Sanctiunea este mai mare daca insultati/jigniti/luati peste picior,un membru staff.(Sanctiune: Mute 30 min /Ban 1 zi - perm)
5. Este interzis sa faceti spam in chat.(Sanctiune: Mute 5-10 minute)
6. Nu aveti voie sa insultati server-ul.(Sanctiune: Ban)
7. Nu este permisa promovarea unui canal de YouTube/Website/Server de Discord ce nu are legatura cu server-ul/comunitatea noastra, precum si reclama indirecta.(Sanctiune: mute 1h/ban)
8. Reclamatiile nefondate se vor sanctiona.(Sanctiune: Ban 1-3 zile)
9. Deschiderea de topicuri repetate, pe aceeasi tema, cand acestea v-au fost inchisede administrator/moderator, se va sanctiona.(Sanctiune: Ban 1zi - permanent)
 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Creează nouă...