Sari la conținut

Dexon

Server Staff
 • Număr conținut

  4
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  1

Dexon a câștigat ziua ultima dată pe August 13

Dexon a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

3 Neutral

2 Urmăritori

Despre Dexon

 • Rang
  Helper

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Dexon

  Nu-i rau! Din ce vad acolo te-ai ocupat in special cu partea de design la imagini de profil si semnaturi pentru forumuri. Iti sugerez sa adugi imaginile prezentate si in topic-ul tau de "Portofoliu". Per total, de la mine ai un PRO. Sa vedem ce considera si restul.
 2. Dexon

  Consider ca ar trebui sa ne mai oferi cateva mostre din munca ta anterioara. Imaginea prezentata de tine pare a fi o simpla poza cu un text aplicat pe ea, pe scurt, nimic impresionant. O prezentare a 3-4 creatii facute de tine ar trebuie sa ne ofere o idee generala a abilitatilor tale. In rest, pare a fi un inceput bun in materie de editare foto, asa ca nu te lasa, poate fi un hobby sau chiar o profesie placuta daca o iei in serios.
 3. Dexon

  Am mancat din cifre ... e foame mare
 4. Dexon

  1. Cum te numesti?: Marius2. Nume în joc (nickname): Dexon3. Steam ID: STEAM_1:0:328986074. Minim 100 ore pe server: http://2unlimited.gameme.com/playerinfo/541915. Vârsta(minim 16 ani): 136. Experienta ca admin: Am mai fost admin pe server7. De ce doresti?: Comeback8. Ai citit regulamentul?: Am citit intreg regulamentul si daca nu il voi respecta imi voi asuma orice greseala9. Alte comentarii: -
×
×
 • Creează nouă...